Elverum vs Ringsaker/Nes 5-2

Postet av Ringsaker IF den 19. Mai 2017

I ettermiddag gikk turen østover for å møte Elverum. 14 jenter var klare til å gjøre sitt beste og avslutte uka med en god fotballkamp. Jentene tok fort føringen i kampen og i det femte minuttet var det et faktum, jentene gikk opp i 0-1. Elverum tok nå litt mer tak og hadde mange store sjanser. I det 29. minutt sto det 1-1. Elverum tok nå over kampen og i det 31. minutt ble det 2-1. Etter pause presset jentene Elverum og i det 41. minutt utliknet jentene til 2-2. Kampen bølger nå frem og tilbake. I det 63. minutt laget Ringsaker/Nes selvmål. Jentene måtte nå mer frem for å skape sjanser. Det ble mange sjanser, men null mål. Når et lag presser skaper dette rom og i de to siste minuttene greide Elverum å skåre 2 mål. Da dommeren blåste av kampen sto det 5-2 til Elverum.

Jentene var absolutt mer på i dag enn sist kamp. Mye positivt å ta med seg videre.