Ringsaker/Nes vs Moelven 1-1

Postet av Ringsaker IF den 11. Jun 2017

Det var stor spenning knyttet til dagens kamp mot serielederen Moelven. 15 oppspilte jenter møtte opp på Gaupen stadion og var klare til kamp. Ringsaker/Nes åpnet kampen strålende og hadde overtaket de første ti minuttene. De skapte noen sjanser, men det ble ikke noen mål. Etter ti minutter snudde kampen og Moelven tok over kampen. I det 21. minuttet greide de å sette ballen i mål. Resten av omgangen så dominerte Moelven, men en solid keeper holdt ballen utenfor målet.
I andre omgang kom et helt annet Ringsaker/Nes på banen. De kjempet godt og var det klart beste laget i hele omgangen. I 76. minutt greide de endelig å sette ballen i mål. Resten av kampen presset Ringsaker/Nes, men ballen ville ikke i mål selv om det kun var millimetre om å gjøre. Kampen endte til slutt 1-1.