Ringsaker/Nes vs Elverum 6-0

Postet av Ringsaker IF den 22. Aug 2017

Så var høstsesongen i gang og for en start. Alt lå til rette for en god kamp mot Elverum J13-3. Med tanke på Grueturneringen så ble enkelte spillere hensynstatt. Allerede i det andre minutt ble det en null. Ringsaker/Nes presset og presset og i det 24. minutt satt nummer to. Fire minutter senere satt nummer 3. Jentene begynte å slurve litt på slutten av omgangen, men vår keeper holdt nullen. I det 33. minutt kunne de på sidelinja senke skuldrene, da det fjerde målet ble satt inn. Dette var også pauseresultatet.
Andre omgang startet som første slutta. Mye slurv som gjorde at Elverum hadde mye ball. Men de store sjansene uteble. I det 52. minutt satt det femte for Ringsaker/Nes. Etter dette ble det mange sjanser for jentene. Flere stolpeskudd og gode sjanser, men ballen ville ikke inn før i det 64. minutt. De siste minuttene av kampen ble målet å holde nullen. Og det målet ble nådd. Dommeren blåste av kampen og det ble seier 6-0 etter en  god kamp.

Nå er det bare å restituere før Grueturneringen til helgen.

Teksten er hentet fra jentenes facebookside.