Elverum J13-2 vs Ringsaker/Nes J2004 2-3

Postet av Ringsaker IF den 2. Sep 2017

30.august ble høstens andre seriekamp spilt. Ringsaker/Nes J2004 tok turen til Elverum og møtte Elverum J13-2. Dette ble en gyser av en kamp. Kampen bølget skikkelig frem og tilbake og begge lag kunne gjerne puttet både en og to. Men begge holdt nullen.
Andre omgang startet som første sluttet. I det 40. minutt greide Ringsaker/Nes å putte. Men nå begynte det å tære på kreftene til jentene og det ble en del bytter. Dette medførte til litt usikkerhet. Dette utnyttet Elverum, og i løpet av 5 minutter puttet de to baller i mål. Dermed sto det 2-1. Jentene fikk nå mer orden i forsvaret og tok mer over. Dette ga resultater og etter 67 minutter sto det 2-2. Nå ble det en skikkelig sluttspurt. Først ble Ringsaker/Nes snytt for en 100% målsjanse da  dommeren feilaktig blåste offside. Dette tente både de på banen og de på sidelinja. Jentene ga nå 100%. Og to minutter på overtid satt seiersmålet, 2-3! To kamper spilt, to seiere!!