Treningskamp mot MIL

Postet av Ringsaker IF den 10. Apr 2018

RIF- Moelven 2-0 (0-0)

Det var duket for nytt lokaloppgjør i preseason, det 4 møtet mellom RIF og de blåkledde naboene i nord, siden starten av 2017. Vi har tapt knepent to ganger i Limtrehallen, og MIL gikk seirende ut av generalprøven før forrige sesong. Gårsdagens oppgjør så annerledes ut! Vi har riktignok en dårlig start på kampen med mange feilpasninger, men etter hvert starter kombinasjonene å sitte, og vi tar kommandoen i oppgjøret. MIL skaper et par halvsjanser, mens vi vasker frem et par store sjanser. Stillingen til pause er 0-0.

De gulkledde fra Bernabeu fortsetter å diktere det meste av det som skjer i kampen også i andre omgang, og når Kent Jørgen blir spilt fri på venstrekanten, og han og Torbjørn ender opp alene med Moelvens keeper, så triller Kent ballen elegant til Torbjørn som setter 1-0 i åpent mål. Torbjørn blir spilt igjennom i bakrommet like etterpå, og høyrebacken til Moelven takler vår kaptein ureglementert bakfra som siste forsvarer. Korrekt rødt kort, og en fryktelig ubeleilig skade på Torbjørn. Frisparket hadde gjort seg på større arenaer enn Sveum, for Sondre klistrer ballen i hjørnet/vinkelen(Så ihvertfall slik ut fra der jeg stod). 2-0, og vi styrer det meste av det som skjer på Sveum.

Etter 2-0, så har vi flere store sjanser til å pynte ytterligere på resultatet, men kampen sett under ett så var det et rettferdig resultat. Vår keeper Magnus har også et par praktredninger, deriblant en fantastisk 1-mot-1!

Positive ting å ta med seg etter gårsdagens kamp:
- Vi reiser oss etter en rotete start
- Vi slipper Moelven til lite klare sjanser.
- Vi skaper 6-7 store målsjanser (Burde kanskje ha hatt ihvertfall ett mål til Stian, Andreas og Kent?)
- Vi har debuter fra nykommerne Andreas Os og Henrik Hornnæss( Henrik har spilt i RIF før).

Laget: Magnus, Roger-Espen-Knut-Piotr, Erik-Amund-Sondre, Erik-Tor Arne-Kent Jørgen

Bytter:
45 min Torbjørn inn for Tor Arne, Henrik inn for Piotr, Morten inn for Roger
60 min: Andreas inn for Erik G
75 min: Oskar inn for en skadet Torbjørn
80 min: Stian inn for en skadet Oskar, Kevin inn for Sondre
91 min: Sondre inn for Knut (kramper)