Ringsaker J2004-Brumunddal J15-2 1-3(1-1).

Postet av Ringsaker IF den 6. Jun 2019

Dette var kvelden for lokalderby. Brumunddal 2 kom med full tropp, men ringsakerjentene hadde en redusert tropp pga muntlig eksamen og skader.

Allikevel var det et heltent lag som entret banen. Det viste seg at dette skulle bli en jevn kamp. I det 13. minutt satte Brumunddal inn 1-0. Ringsaker bet fra seg  ofte i angrep og i det 31. minutt fikk Ringsaker frispark som Kristine satte direkte i mål. Omgangen endte 1-1 selv om Brumunddal fikk straffe, men denne reddet Siri.

Kampen var like jevn i andre omgang helt til Brumunddal satte inn 2-1. Dette tok luften ut av ringsakerjentene og mye av omgangen ble en forsvarskamp. Rett før slutt slo Brumunddal seg igjennom og satte 3-1, noe som ble sluttresultatet.

Alt i alt var dette en bra kamp av Ringsaker. Jentene viste tæl og vilje. Nå er neste kamp på lørdag mot Bagn som leder serien.