Ringsaker kommune utbetaler tilskudd til idretten nå!

Postet av Ringsaker IF den 31. Mar 2020

Ringsaker kommune, i samråd med Ringsaker idrettsråd, har vedtatt at utbetalinger av tilskudd til idretten skal foretas NÅ, selv om idrettslagene ikke har avholdt sine årsmøter med påfølgende årlig rapportering.

Grunnet koronasituasjonen er det mange idrettslag som ikke har kunnet avholde sine årsmøter, i tillegg er årsmøtene utsatt på ubestemt tid.

Selv om aktiviteten er lav har idrettslagene fortsatt sine faste utgifter og regninger som må betales. Noen er avhengig av disse tilskuddene for å kunne gjøre opp for sine økonomiske forpliktelser.

Det er derfor veldig gledelig at Ringsaker gjør dette for sine idrettslag!

Innlandet idrettskrets oppfordrer alle kommuner til å se på muligheten for tilsvarende løsning i sin kommune.

Oppfordring fra idretten i Innlandet – nå må vi alle ta ansvar!

Postet av Ringsaker IF den 25. Mar 2020

Det er i krevende tider for alle hvor vi virkelig får testet hvor sterkt egne verdier står. To av idrettens verdier er helse og lojalitet, og nå er det fellesskapets innsats i en samfunnsdugnad som gjelder. Det handler om lojalitet for hverandre og for storsamfunnet. Mange spør om man kan gjøre det ene eller det andre av idrettslig aktivitet. Vi oppfordrer til ikke å tøye grensene, men utvise samfunnsansvar og strengt forholde seg til de begrensninger som er gitt av våre myndigheter.

De aller fleste gjør det de kan for å leve opp til myndighetenes bestemmelser.Allikevel skjer det fortsatt mye av det som ikke skal skje: anlegg, friluftsområder i skog, utmark, løyper og stier har blitt et fristed for aktivitet i strid med smittevernlovgivningen. Anleggene er stengt etter kommunens instrukser, men like fullt er vi vitne til betydelig aktivitet fra egenorganisert grupper. Idrettslag fortviler etter å ha stengt ned all aktivitet og permittert ansatte. Dessverre viser det seg at allmenn informasjon til befolkningen og klare retningslinjer fra idretten ikke hjelper.

Så nå ber vi alle dere der ute om å følge retningslinjene fra myndighetene slik at idrettslagene ikke skal lide for dette fremover.

Idretten i Innlandet står samlet om dette oppropet og oppfordringen til dere alle der ute. Nå håper vi virkelig at alle gjør det som er forventet, så vi etter hvert kan starte opp igjen for å skape:
Idrettsglede for alle!

På vegne av idretten i Innlandet:

Janicke Gonstad, daglig leder NFF Indre Østland
Ivar M Karlstad, daglig leder, NHF region Innlandet
Jan Olav Andersen, adm. sjef Hedmark Skikrets
Ellie Lein, adm. sjef, Oppland Skikrets
Marianne Berg, daglig leder, Innlandet bedriftsidrettskrets
Ruben Kristiansen, daglig leder, Innlandet bandyregion
Dag Kåshagen, daglig leder, Innlandet friidrettskrets
Jostein Buraas, avdelingsleder, Olympiatoppen region Innlandet
Tina Thorsen, organisasjonssjef, Innlandet idrettskrets

Nyhetsbrev fra Innlandet idrettskrets.

Postet av Ringsaker IF den 18. Mar 2020

Koronaviruset medfører store endringer i den enkeltes hverdag, i organisasjonslivet og i hele vårt samfunn. Situasjonen er svært alvorlig for veldig mange idrettslag og hele Idretts-Innlandet preges av usikkerhet og uforutsigbarhet.
Viktigst nå er det at alle tar godt vare på hverandre og støtter opp om den nasjonale dugnaden som skal begrense smittespredning. Samtidig må vi tilpasse virksomheten vår for å komme gjennom denne tøffe perioden og planlegge for den dagen hvor vi igjen kan tilby aktivitet og idrettsglede for alle.

Les hele nyhetsbrevet her

Årsmøtet i Ringsaker IF utsettes.

Postet av Ringsaker IF den 13. Mar 2020

Korona-viruset vil påvirke oss alle i tiden framover. Ringsaker Idrettsforening følger myndighetenes strenge regler for å hindre spredning av korona-viruset. All aktivitet i klubben er stoppet. Hovedstyret har i dag bestemt at årsmøtet som var planlagt onsdag 18.mars utsettes.

Les om Ny frist fra NIF for avholdelse av årsmøtet

Informasjon om ny dato for avholdelse av årsmøtet legges ut på hjemmesiden.

Hilsen Hovedstyret

Breddeaktivitet stoppes ut april.

Postet av Ringsaker IF den 12. Mar 2020

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i Ringsaker IF.

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.