Ringsaker/Nes vs Elverum 6-0

Postet av Ringsaker IF den 22. Aug 2017

Så var høstsesongen i gang og for en start. Alt lå til rette for en god kamp mot Elverum J13-3. Med tanke på Grueturneringen så ble enkelte spillere hensynstatt. Allerede i det andre minutt ble det en null. Ringsaker/Nes presset og presset og i det 24. minutt satt nummer to. Fire minutter senere satt nummer 3. Jentene begynte å slurve litt på slutten av omgangen, men vår keeper holdt nullen. I det 33. minutt kunne de på sidelinja senke skuldrene, da det fjerde målet ble satt inn. Dette var også pauseresultatet.
Andre omgang startet som første slutta. Mye slurv som gjorde at Elverum hadde mye ball. Men de store sjansene uteble. I det 52. minutt satt det femte for Ringsaker/Nes. Etter dette ble det mange sjanser for jentene. Flere stolpeskudd og gode sjanser, men ballen ville ikke inn før i det 64. minutt. De siste minuttene av kampen ble målet å holde nullen. Og det målet ble nådd. Dommeren blåste av kampen og det ble seier 6-0 etter en  god kamp.

Nå er det bare å restituere før Grueturneringen til helgen.

Teksten er hentet fra jentenes facebookside. 


0 Kommentar

Fornøyde jenter etter kveldens seier

Postet av Ringsaker IF den 16. Jun 2017

Et heltent Ringsaker/Nes møtte opp på Sveum for å spille mot Brumunddal. Tre spillere hadde meldt avbud på grunn av skade, men allikevel var optimismen der. Alle var enige om at det var viktig å ha fokus på andre omgangen sist kamp.

Ringsaker/Nes viste hva de ville rett fra start og presset Brumunddal. Etter 10 minutter satt 0-1 til Ringsaker/Nes. Brumunddal fikk ikke til all verdens spill da Ringsaker/Nes holdt presset høyt. Etter 21 minutter satt mål nummer to til Ringsaker/Nes. Det var egentlig ganske utrolig at det kun sto 0-2 til Ringsaker/Nes etter første omgang.
Andre omgang starta som første. Ringsaker/Nes presset og det ga raskt resultater. Ett minutt ut i andre ble det 0-3. Ringsaker/Nes hadde god kontroll i alle ledd og var det klart beste laget. I det 47 minutt satt 0-4 og etter 55 var det 0-5. En kunne nå se at Ringsaker/Nes jentene merket at de holdt et høyt press. Flere ble slitne. Til tross for dette satte Ringsaker/nes inn 0-6 i det 60 minutt. Brumunddal reduserte to ganger før dommeren blåste av kampen. En 6-2 seier til Ringsaker/Nes smakte godt. Etter denne kampen ligger Ringsaker/Nes ett poeng over Brumunddal.
Ringsaker Blad var og lagde billedserie fra kampen. Ett av bildene ser dere her.


Tekst er hentet fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Heroisk opphenting og målrush på Stavsjø i kveld.

Postet av Ringsaker IF den 14. Jun 2017

Så var dagen for lokaloppgjøret her. Stemningen var god da jentene møtte opp på Stavsjø stadion. Ringsaker/Nes starter hardt ut og eide kampen de første fem minuttene. I det 8. minuttet så satte Brumunddal inn det første målet og da datt Ringsaker/Nes litt sammen. I det 13. minuttet ble det 0-2. Selv om Ringsaker/Nes reduserte etter 19 minutter var det vanskelig å se at jentene ville ta dette igjen. Brumunddal puttet tre mål til i første omgang og stillingen var da 1-5 ved pause. Trenerteamet ga jentene en del klare beskjeder i pausen og dette så ut til å være rett medisin. I det andre minuttet av andre omgang satte Ringsaker/Nes inn to mål og håpet kom tilbake. Jentene tok helt over kampen og nå var det Brumunddal sin tur til å gi litt opp. Ringsaker/Nes scoret på straffe i det 58. minutt og et nytt mål i det 60. Dermed var det 5-5 og kun 10 minutter igjen. Brumunddal var først ute med å score og da kom nervene på sidelinjen. Men heldigvis greide Ringsaker/Nes å slå raskt tilbake. Da var det 7 minutter igjen. I løpet av de minuttene hadde Ringsaker/Nes mange sjanser, men det lyktes ikke å avgjøre kampen. Mye bra spill og en utrolig andre omgang gjorde at kampen endte 6-6.

Teksten er hentet fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️0 Kommentar

Ringsaker/Nes vs Moelven 1-1

Postet av Ringsaker IF den 11. Jun 2017


Det var stor spenning knyttet til dagens kamp mot serielederen Moelven. 15 oppspilte jenter møtte opp på Gaupen stadion og var klare til kamp. Ringsaker/Nes åpnet kampen strålende og hadde overtaket de første ti minuttene. De skapte noen sjanser, men det ble ikke noen mål. Etter ti minutter snudde kampen og Moelven tok over kampen. I det 21. minuttet greide de å sette ballen i mål. Resten av omgangen så dominerte Moelven, men en solid keeper holdt ballen utenfor målet.
I andre omgang kom et helt annet Ringsaker/Nes på banen. De kjempet godt og var det klart beste laget i hele omgangen. I 76. minutt greide de endelig å sette ballen i mål. Resten av kampen presset Ringsaker/Nes, men ballen ville ikke i mål selv om det kun var millimetre om å gjøre. Kampen endte til slutt 1-1.


Bilde og tekst er hentet fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Ridabu vs Ringsaker/Nes 3-2 (1-1)

Postet av Ringsaker IF den 7. Jun 2017Det ble som ventet en jevn kamp mot Ridabu. Ringsaker/Nes gikk opp til 0-1 etter 3 minutter. Resten av omgangen var jevn og på slutten satte Ridabu inn 1-1. Andre omgang begynte som første. Ringsaker/Nes eide kampen, men så satte Ridabu inn 2-1. Da ga jentene litt opp. Ridabu gikk så opp i 3-1. På slutten greide jentene å sette inn 3-2. Og det ble sluttresultatet. Jentene hadde mange muligheter til å avgjøre kampen til sin egen fordel, særlig i første omgang. Mye bra spill, med bra pasningsspill. Mye bra som laget må ta med seg videre.
Nå har Ringsaker/Nes en seier og tre tap. Det er på tide å snu trenden. Kanskje skjer det på søndag mot Moelven??

0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline