Trenerskifte i Ringsaker - John Arne Holmlund overtar som ny hovedtrener.

Postet av Ringsaker IF den 29. Okt 2019

 

Etter 3 år som trenere i Ringsaker meddelte Anders Hansen og Vegar Berge for kort tid siden, at de ikke ønsket å forlenge engasjementet som seniortrenere mot 2020 sesongen. Etter å ha gjort en genuin og helhjertet innsats for RIF fotballen har vi respekt for at familie og mer fritid må ha høyere prioritet framover. Anders og Vegar forteller at de sannsynligvis kommer sterkere tilbake i en eller annen rolle, på et senere tidspunkt.  Ringsaker takker Anders og Vegar for deres verdifulle innsats for RIF fotballen.  

 Til å overta trenerrollen er vi svært fornøyd med at John Arne Holmlund har takket ja til å overta som hovedtrener. John Arne er veldig godt skolert, har lang erfaring med mange ulike trenerroller, og en stor ressurs for fotballen i vår fotballkrets. Han spilte fotball for RIF i sine yngre dager, og fikk sine første fotballrøtter fra RIF- fotballen.  Vi er veldig fornøyd med at John Arne ser det interessant og utfordrende med å lede RIFskuta neste sesong.  I mandagens spillermøte ble ambisjonen diskutert, og det var ingen tvil, kun opprykk til 4. divisjon er godt nok. 

 Vi ønsker John Arne hjertelig velkommen, og ser fram til fotballsesongen 2020.   

 Gult og Blått tel krampa tæk øss 💛💙💛

Styret


0 Kommentar

Klubben i mitt hjerte 2019.

Postet av Ringsaker IF den 28. Okt 2019


Lørdag 26. oktober starter Klubben i mitt hjerte 2019. Årets versjon kommer i ny drakt som forhåpentligvis genererer masse klingende mynt i klubbkassene rundt omkring i Idretts-Norge. 

                

Norges idrettsforbund, i samarbeid med SpareBank1, Spleis og P4, har gleden av å invitere alle idrettslag i Norge til årets kuleste klubbeventyr – Klubben i mitt hjerte som begynner lørdag 26. oktober og avsluttes fredag 8. november.

Allerede nå kan du komme igang, men hovedkonkurransen begynner 26. oktober. Gå til klubbenimitthjerte.no

Totalt skal SpareBank 1 dele ut 400 000 kroner til ulike idrettslag som er med i konkurransen.

Hvem som helst kan starte en Spleis for at klubben skal være med i konkurransen – enten du er lagleder, spiller eller bare er glad i klubben din. Én klubb kan ha flere spleiser.

Daglige trekninger
Hver dag trekker vi to idrettslag som vinner 10.000 kroner. Det eneste klubben din trenger for å være med i trekningen er å oppnå 50 stemmer i løpet av ett døgn. Klarer klubben å oppnå 50 stemmer hver dag gjennom hele kampanjeperioden blir vinnersjansene større.

Hver dag blir noen av vinnerne å høre på P4s daglige radiosendinger!

Les alle konkurranseregler på https://www.spleis.no/klubbenimitthjerte/konkurranseregler

Hovedpremie
Klubben som mottar flest stemmer vinner hovedpremien på 100 000 kr. Andreplass vinner 35 000 kr og tredjeplass 25 000 kr. Konkurransen avsluttes 8. november.

Vi ønsker alle idrettslag lykke til med årets utgave av Klubben i mitt hjerte.


0 Kommentar

Ringsaker J2004 vs Lillehammer KFK J15 1-3 (0-2)

Postet av Ringsaker IF den 24. Okt 2019

Så var det tid for sesongens siste kamp. Alt lå til rette for god fotball, oppholdsvær og god temperatur. 18 klare jenter møtte opp på Gaupen Bernabeu for å møte Lillehammer KFK. Da kampen ble satt i gang var jentene rett på. Jentene spilte akkurat slik de hadde fått beskjed om. Begge lag hadde sine sjanser, men Ringsaker hadde de fleste. Lillehammer hadde nok ballen mest, men Ringsaker var stadig frempå. I det 31. minutt greide Lillehammer å score. Etter denne baklengsen så ble Ringsaker litt usikre et par minutter, men de kom inn igjen raskt. Lillehammer fortsatte å ha ball og i det 38. minutt satt 2-0 til Lillehammer. Dette var også pauseresultatet. 

I andre omgang vill jentene reise kjerringa. Og jentene var skikkelig på. Dette ga resultater med flere sjanser til Ringsaker.  I det 52. minutt reduserte Hanne. Nå bølget kampen frem og tilbake. Så i det 78. minutt økte Lillehammer ledelsen. Ringsaker presset de siste minuttene, men ballen ville ikke i mål og kampen endte 1-3.

I dag spilte jentene veldig bra. Vil fremheve keeperprestasjonen til Siri og et forsvar som var lagets beste ledd. Nå er sesongen 2019 over. I morgen starter sesongen 2020!!!


Gult og Blått tel krampa tæk øss!💛💙

Bilde og tekst fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Harestua/Grua vs Ringsaker J2004.

Postet av Ringsaker IF den 21. Okt 2019

JAAAAADDDAAAA!!!😀

I dag var det tid for nok en langtur på feil side av Mjøsa. Motstander i dag var Harestua/Grua. Sist møte vant Ringsaker på Gaupen, så Harestua/Grua hadde noe å revansjere. Det var spente jenter som møtte opp på Harestua. Kampen tidligere i uka satt nok noe i bakhodet. 

Da dommeren blåste i gang kampen så var jentene på. Det var en jevn første omgang, men i det 39. minutt scora hjemmelaget.

Dette var en kalddusj, men pausa ble brukt godt. I andre omgang var det et annet Ringsakerlag som kom på banen, de var mer på og ville mer. Hanna reduserte til 1-1 i det 43. minutt og etter mange sjanser så tok Ringsaker ledelsen ved Hanna i det 48. minutt.

Like etterpå ble det utligning ved et uheldig selvmål. 2-2 holdt seg ganske lenge, men i det 76. minutt puttet Hanne 2-3. Nå var det viktig å holde dette inn og det greide jentene.

Dette var en slitekamp der jentene ville noe. Forsvaret gjør en veldig bra kamp i dag. Janne Sofie gjør sin første kamp som midtstopper, men det kunne man ikke se. I dag var det bare positivitet på banen. Dette må jentene ta med seg til sesongens siste kamp som er på onsdag.


Gult og Blått tel krampa tæk øss!💛💙

Bilde og tekst fra jentenes facebookside ⚽️⚽️⚽️


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra Hedmark Idrettskrets.

Postet av Ringsaker IF den 19. Okt 2019

Hedmark idrettskrets og Oppland idrettskrets skal slås sammen og blir til Innlandet idrettskrets. Ekstraordinært kretsting for hver av idrettskretsene, etterfulgt av et konstituerende kretsting vil bli avholdt lørdag 2. november 2019 på Scandic Lillehammer Hotel. 

Les hele nyhetsbrevet her


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra NFF Indre Østland.

Postet av Ringsaker IF den 16. Okt 2019

Vi håper å se deg på G17 EM-kvalifisering! 😊

Torsdag 17.10 kl. 17.30: Norge - Bulgaria, Briskeby
Søndag 20.10 kl. 17.30: Norge - Malta, Nammo stadion
Onsdag 23.10 kl. 17.00: Norge - Østerrike, Briskeby

Torsdag 17.10 kl. 16.00-16.30 gir Gunnar Halle oss et innblikk i Norges inngang til kampen. Lyst til å høre på? Send mail til eivind.sollie@fotball.no med navn, rolle og klubbtilhørighet. Det vil foregå i kantinen i 2. etg på Briskeby.

Les hele nyhetsbrevet her


0 Kommentar

Ringsaker vs Trysil 3-1 (0-1).

Postet av Ringsaker IF den 6. Okt 2019

Sesongens siste hjemmekamp i 4.divisjon ble en strålende og velfortjent seier til RIF-gutta 💛💙💛

Vi avsluttet hjemmesesongen med å slå serievinneren 3-1. Idag er vi heldige, dyktige og lojale ovenfor hverandre. Da er vi vanskelige å score på! Når vi i tillegg scorer mål både på dødball og kontringer så blir alle tre poengene igjen i Gaupen! En deilig lagseier! 


Målscorere: 

1-1 Erik S

1-2 Christer K

1-3 Torbjørn


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline