Nyhetsbrev fra Hedmark Idrettskrets

Postet av Ringsaker IF den 28. Feb 2019


Nå har idrettslaget mulighet til å ta i bruk et nytt og gratis verktøy, som hjelper styret med å lage et riktig bilde av hvordan det står til i idrettslaget. «Bedre klubb» innebærer å svare på syv korte spørsmål om de grunnleggende ansvarsområdene knyttet til organiseringen av idrettslag, og gjennomføres på få minutter. Gjennom å bruke «Bedre Klubb» får styret også tilgang på informasjon om hvilke tiltak som eventuelt kan gjøres for at idrettslaget skal bli enda bedre på de grunnleggende ansvarsområdene.

Les hele nyhetsbrevet her
0 Kommentar

Resultatliste fra lysløyperennet 27.februar.

Postet av Ringsaker IF den 27. Feb 2019

Raskt føre på kveldens lysløyperenn i Gaupen med 47 startende og god stemning ❄❄❄

2019.02.27-rif-lysløyperenn0 Kommentar

Referat fra lørdagens kamp i Vinterserien runde 2 gruppe A.

Postet av Ringsaker IF den 24. Feb 2019


Petter Senstad sin gullfot sørget for seier til totningene i det 89 minutt! 😭

RIF vs FK Toten 3-4 (1-3)

1.Omgang:

Førsteomgangen blir vi spilt lavt. FK Toten sine midtstoppere viser at dem er venn med kula og prikker ballen gang på gang mot kantspillerne og spesielt Senstad på venstrekant. Der dobler dem både med indreløper og back. Vi hang i tauene og slet spesielt med å demme opp overtallspillet på sidene i førsteomgang. 

Mot spillets gang er det RIF gutta som kunne juble først.  Borys Gwarda får æren av å sette ballen i mål etter innlegg av Håvard Haugom. Kanonstart på RIF karrieren for Borys! 🔥💪👍

Dessverre tar det ikke lange tiden før utligningen kommer. Vi har et frispark som vi så roter fælt til med både dårlig valg og utførelse (nøytral pass) noe som gir FK Toten gunstig brudd, Selvsagt blir vi straffet for det mot et så godt lag. 1-1 er et faktum.  

Toten har mye ball og dikterer det som skjer utpå banen. Magnus har noen fantastiske redninger.👏Vi jobber knallhardt for å holde oss inne i kampen, men vi er alltid en halvmeter unna hver situasjon. I det 40 minutt sprekker det, Totningene tar ledelsen 2-1. I det 45 min øker FK Toten 3-1 på corner. Blytungt å få to kjappe rett før pause! 

Pausen:

Vi ønsket å styre spillet, ta tak i kampen. Men vi maktet det ikke. Så hvis vi først skulle være veldig lave, så skulle det skje på våres prinsipper. Vi ble enige om å parkere bussen veldig enkelt sagt og straffe dem på overganger. 

2.Omgang:

Totningene fikk fortsatt ha mye ball. Vi lå ventet på at de angrep ønsket rom for å så gjennvinne ball og kontre. Mulighetene våre kom og Preben fikk æren av å prikke inn 3-2 reduseringen etter assist av Fredrik Nikolaisen⚽️👍

Utligningen et faktum! 3-3, Christer sniker seg på bakre etter at dagens hovmester Fredrik Nikolaisen noterer seg ny assist fra sin indreløper posisjon. For en moral, for en opphenting! 🤩

I det 89 minutt så har FK Toten frispark. Etter litt klabb og babb utenfor 16 meteren så klinker Senstad på halvolley, 4-3 til FK Toten. Surt! 

Laget:

Magnus - Håvard - Espen - Sverre - Kent Jørgen - Amund - Fredrik N - Andreas Os - Borys - Preben - Christer 

Benyttet innbytter: Mikkel inn for Borys 

                              Eskil inn for Preben 


Målscorer/Assist RIF: 

1-0 Borys/ Håvard 

2-3 Preben/Fredrik N

3-3 Christer/Fredrik N 

Vi er aldri fornøyd med å tape kamper og det er jævlig surt at det skal skje i 89 minutt. Men den moralen og attityden gutta viser i dag er det bare å hylle. FK Toten har ambisjoner om opprykk til 3 div. Blir overrasket hvis dem ikke klarer det. Takk for kampen! 😊


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra NFF Indre Østland.

Postet av Ringsaker IF den 20. Feb 2019

Påmeldingen til årets serier er godt i gang - bra er det. Det skal bli godt å komme i gang med sesongen. NFF Indre Østland har mange kurs på gang. La dette bli det året der dere sørger for faglig påfyll!

Les hele nyhetsbrevet her


0 Kommentar

Avdelingsoppsett J15, J14, G13 og J13.

Postet av Ringsaker IF den 17. Feb 2019

På grunn av at lagene som har meldt på 11er lag i J15 skal får spille mer 11er fotball enn de gjorde i det forrige oppsett,  så har vi valgt å sette sammen noen serier med lag fra J15 og J14, og lage nye avdelinger, for å oppnå dette.

 Avdelingsoppsett for J15, J14, G13 og J13


0 Kommentar

Resultatliste fra lysløyperennet 13.februar.

Postet av Ringsaker IF den 13. Feb 2019

Det var knallforhold i lysløypa i kveld med 51 deltakere. 

2019.02.13 RIF-Lysløyperenn

💛💙❄❄❄❄❄❄💙💛


0 Kommentar

Velkommen til Ringnesløpet 2.mars 2019.

Postet av Ringsaker IF den 10. Feb 2019

Et tradisjonelt turrenn i fantastisk kulturlandskap, med Mjøsa som det naturlige midtpunkt. Ringnesløpet ble første gang arrangert i 1977.  De første årene gikk løpet fra Gaupen til Stavsjø, og motsatt løype året etter. Fortsatt blir rennet arrangert med start på Gaupen og Stavsjø annen hvert år, men nå er det en runde. Turrennet i klassisk stil er ca 20 km.

I år er start og innkomst på Gaupen Stadion.

Arrangementet er et samarbeid mellom skigruppene i Ringsaker IF og Nes Sportsklubb.  

Klikk her for å melde deg på Ringnesløpet


0 Kommentar

Referat fra dagens kamp i Vinterserien.

Postet av Ringsaker IF den 9. Feb 2019

Gjøvik-Lyn-Ringsaker 2-3 (0-1)

Vi reiste over på den gærne sia ta Mjøsa for å måle krefter med Gjøvik-Lyn. Gutta var klare for å gi jernet og prøve å sjokkere de mer profilerte gutta fra byen det væks blommer i gaten. 

I første omgang kjører vi kampen totalt, Gjøvik-Lyn sliter med å henge med de gulblå bølgene som skyllet over dem. Det var langt fra ufortjent at Preben setter inn kampens første mål etter en dødball. Vi kan fort score flere, men vi går inn til pause med en ett-målsledelse! Gutta er fornøyde, trenerne er fornøyde og den gulblå horden på tribunene er fornøyde. 

I pausen var det enighet om at vi skulle fortsette det gode trøkket, men samtidig være litt mer tålmodige til tider. Gjøvik-Lyn sine spillere hadde tydeligvis fått en god gammeldags hårføner fra sin engelske trener. 

Andre omgang har Gjøvik-Lyn trykket på oss i store deler av omgangen, men vi øker allikevel til 2-0 ved Iver. Litt mot spillets gang, men ikke ufortjent etter første omgangs enveiskjøring.

Gjøvik-Lyn utnytter etter hvert slitne bein, og får pirket inn ei redusering. Noe som var fortjent etter at de skapte flere halvsjanser og noen farligheter. Når omgangen er ca. halvspilt scorer Gjøvik-Lyn igjen. Gutta fra svanebyen har fått tilbake troen på at de skal slå oss, men gutta jobber iherdig for å forhindre flere baklengsmål. Siste 10 minuttene jobber vi til dels med ryggen mot veggen, uten at Gjøvik skaper de store farlighetene. Magnus er trygg i målet, og midtstopperne Espen og Fredrik rydder unna sammen med resten av laget.  

Vi får en kontring, og Piotr som ble flyttet opp som venstrekant siste 12 minuttene smeller ballen i stolpen og inn! 3-2 og vi har igjen losen på 3 poeng. Gutta kjemper med det de har igjen de siste minuttene, og vi ender opp med en seier mot antatt sterkere motstand! En god gjennomkjøring under gode forhold på den gærne sia. God dommer, myk men litt sleip matte og seier! 


Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙


Laget: Magnus, Håvard-Espen-Fredrik-Kent Jørgen, Amund-Erik G-Andreas O, Christer-Preben-Torbjørn


Benyttede innbyttere:

Iver inn for Erik G etter 30 min

Piotr inn for Preben etter 45 min

Simen inn for Torbjørn etter 60 min

Morten inn for Håvard etter 72 min

Eskil inn for Christer etter 77 min

Øyvind inn for Andreas O etter 85 min

Anders B inn for Kent Jørgen etter 88 min


0-1 Preben Ingebretsen

0-2 Iver Lierhagen

1-2

2-2

2-3 Piotr Kobierski


1 Kommentar

Vinterserien starter 9.februar.

Postet av Ringsaker IF den 8. Feb 2019

Vinterserien sparkes igang lørdag 9.Februar på Vardal kunstgress! Gutta skal få testet seg skikkelig i første kamp. 3.divisjonslaget Gjøvik-lyn står på motsatt banehalvdel. Vi håper noen tar turen for å støtte oss. Kan være mulig å få et glimt av et par nysigneringer også.

Kampstart er kl. 13.00 på Vardal.

Gult og blått tel krampa tæk øss😃💛💙

 0 Kommentar

Treningskamper før sesongstart.

Postet av Ringsaker IF den 7. Feb 2019

Treningskamper for vinteren/våren er spikret. Disse kampene blir en viktig forberedelse til sesongen 2019


0 Kommentar

Resultatliste fra lysløyperennet 6.februar.

Postet av Ringsaker IF den 6. Feb 2019

Resultatliste fra kveldens lysløyperenn i Gaupen kan du lese her:

2019.02.06 RIF-Lysløyperenn


0 Kommentar

Mandagsøkta ferdig 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 4. Feb 2019

Mandagsøkten unnagjort!✅⚽️


Herlig innsats - bra kvalitet - og hardt arbeid!!


Gult og Blått tel krampa tæk øss!💛💙

#jentefotballergøy


0 Kommentar

Det nærmer seg årsmøte i Ringsaker IF.

Postet av Ringsaker IF den 4. Feb 2019


I følge NIFs lover skal årsmøtet avholdes innen mars måned. I Ringsaker Idrettsforening vil årsmøtet holdes torsdag 14.mars kl 19.00 på klubbhuset.

Saker som medlemmer ønsker skal bli tatt opp på årsmøtet må være sendt per epost til Eva Krogvig (eva.krogvig@maskinvei.no) innen 22.februar 2019.

Styremedlemmer i hovedstyret som er på valg og ikke ønsker gjenvalg, må gi beskjed til valgkomiteens leder Lars Haugom innen 22.februar 2019.

Styremedlemmer i skigruppa som er på valg og ikke ønsker gjenvalg, må gi beskjed til valgkomiteens leder Knut Thorshaug innen 22.februar 2019.

Før årsmøtet i Ringsaker IF blir avholdt, skal fotballgruppa og skigruppa ha sine årlige møter hvor årsmelding 2018, regnskap 2018 og budsjett 2019 skal gjennomgås.

Fotballgruppa har sitt årlige møte på klubbhuset onsdag 27.februar kl.20.00

Skigruppa har sitt årlige møte på klubbhuset onsdag 6.mars kl.19.45

                 VEL MØTT TIL TRE VIKTIGE MØTER FOR MEDLEMMENE   

                       Hilsen styrene i Ringsaker Idrettsforening 

                                             💛💙💛💙💛


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra Hedmark Idrettskrets.

Postet av Ringsaker IF den 3. Feb 2019

Idrettskretsen har kommet med nytt nyhetsbrev som kan leses i sin helhet her.

Nyhetsbrev fra Hedmark Idrettskrets 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline