Eat Move Sleep i NFF Indre Østland høsten 2019

Postet av Ringsaker IF den 29. Jul 2019

Som i alle de andre 18 fotballkretsene i Norge, er også vi her i NFF Indre Østland med på dugnaden for å spre det viktige Eat Move Sleep-budskapet i fotball-Norge. I 2019 har vi to Eat Move Sleep ambassadørklubber i Storhamar og Vind, samt en ny og ambisiøs Eat Move Sleep cup arrangør, Gran, her i kretsen.

Storhamar og Vind har vært Eat Move Sleep ambassadørklubber i henholdsvis 4 og 2 år. En Eat Move Sleep ambassadørklubb skal spre Eat Move Sleep kunnskap og inspirasjon gjennom hele året - til klubben, trenere, spillere, foreldre og nærmiljøet.  Dette gjøres gjennom møter, og ved aktiv bruk av hjemmesider, sosiale medier og – ikke minst – ved at trenerne har fokus på og kommuniserer dette gjennom hele sesongen ved å minne om bla viktigheten av å spise og drikke sunt før og etter kamp og trening, at de i så stor utstrekning som mulig kommer seg til og fra trening, kamp, skole, venner osv ved hjelp av sykkel eller til fots, og at de ikke benytte seg av mobiler eller nettbrett etter leggetid slik at de øker sjansene for en god natt søvn.

Ambassadørklubbene har også forpliktet seg til hovedsakelig å ha sunne spise- og drikkealternativer i kiosker og andre utsalgssteder gjennom hele året.

I tillegg skal både Vind og Gran arrangere hver sin Eat Move Sleep-cup i høst, og Storhamar arrangerte i vår. Og en Eat Move Sleep-cup er ikke helt som andre cuper. Eat Move Sleep-cup er utvilsomt cupen som ligger nærmest landslagets hverdag. Rammen rundt cupen er helstøpt, holdningene og tilgjengeligheten til sunn mat og drikke er akkurat det de på landslaget har for å kunne prestere. Og som ikke det var nok, finner man også en morsom Eat Move Sleep-aktivitetscamp med flotte premier. Kort sagt – både spillerne, trenere og publikum får virkelig følelsen av at de er med på noe helt spesielt.

Vind og Gran har sine Eat Move Sleep-cuper i august 2019.

Så det er bare å glede seg til å bli bedre kjent med Eat Move Sleep. Du kan lese mer om Eat Move Sleep her: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/eatmovesleep/


0 Kommentar

Ekstraordinært kretsting.

Postet av Ringsaker IF den 4. Jul 2019

Hedmark idrettskrets og Oppland idrettskrets skal slås sammen og blir til Innlandet idrettskrets fra 01.01.2020.

 

I denne forbindelse vil det bli avholdt ekstraordinært kretsting for hver av idrettskretsene, etterfulgt av et konstituerende kretsting for den nye sammenslåtte kretsen. Kretstingene avholdes lørdag 2. november 2019 på Scandic Lillehammer Hotel fra kl. 14.00.

Styret i Hedmark Idrettskrets kaller inn til ekstraordinært kretsting iht vedtekter for Hedmark idrettskrets - §17 (1) pkt c – basert på Idrettstingets vedtak i 2015:
«Strukturelle endringer for å tilpasse organisasjonen til statens forvaltningsreform dersom denne gjennomføres i tingperioden.»        

Følgende saker skal behandles:
- Avvikling av Hedmark idrettskrets pr 31. desember 2019
- Sammenslutning med Oppland idrettskrets pr 1. januar 2020 
   under navnet Innlandet idrettskrets

Se innkalling her: Innkalling Hedmark idrettskrets

Ekstraordinært kretsting for Oppland idrettskrets avvikles samme sted og samme tid.

 

Interimsstyret for etableringen av Innlandet idrettskrets kaller inn til konstituerende kretsting ca kl. 14.30 samme dag.

Se innkalling her: Innkalling Innlandet idrettskrets

 

Sakspapirer med påmelding vil bli utsendt ihht fastatte frister.


0 Kommentar

Ringsaker vs Lillehammer 0-2 (0-1)

Postet av Ringsaker IF den 3. Jul 2019

Det ble med håpet, Lillehammer tok en fortjent seier! 

2-0 tap hjemme mot Lillehammer. God treningsøkt for Lillehammer med ball. RIF gutta fikk trent godt uten ball 🏃‍♂️

Vi får trøste oss med at vi fortsatt er foran MIL når vi nå tar en liten ferie 👍

Takk for den fantastiske støtten vi har fått i vårsesongen 👏


0 Kommentar

Siste kamp for A-laget før sommerferien.

Postet av Ringsaker IF den 2. Jul 2019

Sommerferien nærmer seg med stormskritt for RIF sine A gutter! 🌞😎

Onsdag kommer Lillehammer på besøk før det blir litt ferie på gutta ☀️🚤🏝 

RIF vs Lillehammer Onsdag kl.19.00 Gaupen Bernabeu. Bygd mot By. Kampen for tilværelsen! 💪

Amund Skaug Grasbakken, Espen Haakensveen og resten av RIF gutta trenger all den støtten de kan få. Møt opp og støtt gutta til en kruttsterk avslutning på vårsesongen ⚽️🔥💪

Bilde og tekst fra guttas facebookside 

Heia Ringsaker 💛💙💛


0 Kommentar

Motbakken blir brattere og brattere for RIF 2 ⚽️

Postet av Ringsaker IF den 2. Jul 2019

Stygt 7-1 tap hjemme mot Toten 2. Spillemessig er det jevnere en resultatet tilsier. Men kampene avgjøres innenfor 16 meter og der er det divisjonsforskjell på RIF 2 sammenlignet med motstanderne. 

Gutta har flere gode perioder i løpet av kampen der man trykker motstanderen bakover, men man blir hardt straffet på klassiske juniorfeil. Før man vet ordet av det så har det som ser ut som en god periode blitt et mareritt med stang ut og 2-3 kjappe scoringer imot. 

RIF 2 trenerne Erik Grønvold og Øyvind Haugli vil trekke fram unggutten Michal Kobierski som gjør årsbeste mot Toten 2👍

Nå er det sommerferie for RIF 2 🌞 Så håper vi og tror at RIF 2 kommer sterkere tilbake i høstsesongen 💪

Bilde og tekst fra guttas facebookside  💛💙💛


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline