Idrettsparken i Moelv inviterer til lokalderby.

Postet av Ringsaker IF den 31. Aug 2019

Kl.13.30 i dag blåses den viktige kampen mellom Ringsaker og Moelven i gang. Begge lag kjemper om å beholde plassen i 4.divisjon. Etter 15 spilte kamper ligger Ringsaker på 7.plass på tabellen med 19 poeng, mens Moelven har 17 poeng og ligger på 9.plass. 

Dette blir skikkelig god gammeldags lokaloppgjør ⚽️⚽️⚽️

                                                            💛💙💛💙💛💙💛


0 Kommentar

Ringsaker J2004 og Maxiturnering.

Postet av Ringsaker IF den 25. Aug 2019

Maxiturneringen er i gang og første kamp er spilt. Det ble en spennende kamp mot Kongsvinger 2 der Ringsaker gikk opp i 1-0 ved Hanne. Konsvinger spilte seg tilbake i kampen og tok ledelsen 1-2 i andre omgang. Heldigvis greide Hanne å utligne til 2-2, noe som ble sluttresultatet. 

Dette var en god kamp og ikke minst jevn. Vi gleder oss til neste kamp, da mot Kløfta. De vant sin første kamp 5-0 mot Korsvoll.


I kamp nummer to møtte jentene Kløfta. Vi visste at dette kom til en tøff kamp. Kløfta gikk hardt ut, men møtte jenter som ikke ville gi ved dørene. Når Ringsaker var fysiske greide ikke Kløfta å få til spillet sitt, men når Ringsaker la seg ned et hakk tok Kløfta kommandoen. Etter 7 min tok Kløfta ledelsen, men rett fra avspark reduserte Hanna. Nå så det ut til at det kunne bli en jevn kamp. Dessverre var det småfeil fra Ringsaker sin side som avgjorde kampen. Når dommeren avslutta kampen sto det 7-1 til Kløfta. Ringsaker er til tider helt på høyde, men desverre ikke over tid.

Nå venter Korsvoll som spilte 1-1 mot Kongsvinger. Dette er avgjørende for plassering for jentene. Seier kan gi andre plass.


Ringsaker hadde kniven på strupen i kampen mot Korsvoll. Jentene var oppe i ringa, brukte fysisk styrke og vant 1-0 ved Hanne. I og med at Kongsvinger tapte mot Kløfta ble det A-sluttspill mot Storhamar J15-1 Kl.0945 på Gaalaasbanen imorgen!⚽


Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Bilde og tekst fra jentenes facebookside 


0 Kommentar

Storhamar vs Ringsaker 1-3 (0-0).

Postet av Ringsaker IF den 22. Aug 2019

Kampen som måtte vinnes om håpet om fornyet kontrakt i 4.div skulle leve. Vi stilte til kamp uten tunge navn som Espen Haakensveen, Roger Sigtbakken, Erik Sigtbakken, Erik Grønvold, Tor Torgersen, Preben Ingebretsen og Torbjørn Falch Rustand. Når Christer i tillegg må på jobb etter 20 minutter, så kan man si at 8 spillere som aspirerer eller tar plass i første-elleveren manglet i dagens kamp!

 I første omgang slurver vi fryktelig, og blir hengende etter i nesten alle dueller. Allikevel er det vi som skaper de to største sjansene. Først ved Christer Krokengen, deretter ved Tor Arne Krogsrud. Vi klarer ikke omsette de dessverre, og lagene går inn til pause med 0-0.

Andre omgang starter på verst tenkelige vis, med 1-0 i mot før det var spilt 1 minutt. Gutta tar opp hansken og tar over banespillet mot et stadig mer slitent Storhamar. Det er helt fortjent når debutant Jonas Johnsen Lillehovde setter inn 1-1, og noen minutter senere er samme mann frempå og scorer 1-2! Når Piotr da kjemper inn 1-3 helt på slutten, er 3 poeng et faktum!Dette viser hvilken karakter årets RIF-mannskap besitter. Liggende under 1-0 med såpass mange spillere skadet/utilgjengelige! Vi er oppriktig stolte av de som var klare til match i dag! Folk jobber for hverandre, backer hverandre opp og skaper et fantastisk kollektiv som er veldig vanskelig å slå!

Vil få dra fram Ken Robin, som har en meget solid kamp i buret, Jonas som scorer de to viktige målene og legger ned mange meter, samt Sverre som er en bauta i midtforsvaret i kveld! Tror Storhamar-spissen kommer til å ha fæle drømmer etter den fæle opplevelsen han hadde i kveld!

Men, viktigst av alt er kollektivet som virkelig har blitt satt på prøve de siste ukene! De bestod med glans i kveld også!

Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Bilde og tekst fra guttas facebookside. 


0 Kommentar

Storhamar vs Ringsaker i kveld kl.19.30 på Prestrud.

Postet av Ringsaker IF den 22. Aug 2019

Da Tor Torgersen skadet seg mot Faaberg, viste det seg at han var ferdigspilt for denne sesongen. Keepersituasjonen i klubben var alt annet enn morsom. Ingen keepere tilgjengelig til verken a- eller b-kamper. Det har blitt jobbet på spreng for å skaffe til veie en keeper, og heldigvis har det nå ordnet seg.

Ken Robin Olsen har stått i mål for oss de to siste sesongene. Han meldte før sesongen overgang til Moelven. Vi har fått låne Ken Robin resten av sesongen fra vår rival i nord. Det å hjelpe en motstander i nød er absolutt prisverdig! Spesielt med tanke på at vi kjemper på omtrent samme område av tabellen. Takk for hjelpen, Moelven IL!

Ken Robin er på plass mellom stengene i kveldens kamp borte mot Storhamar! Da satser vi på å skaffe oss 3 poeng i kampen for tilværelsen!


Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Tekst og bilde fra guttas facebookside. 


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra NFF Indre Østland.

Postet av Ringsaker IF den 21. Aug 2019

Sommeren er over og vi er klare med ny giv inn mot høstsesongen!
Les status på våre fagområder her.

Les nyhetsbrevet her


0 Kommentar

SkoleRIFen - nytt semester høsten 2019.

Postet av Ringsaker IF den 19. Aug 2019


Det gode samarbeidet om SkoleRIFen mellom Gaupen skole og Ringsaker IF fortsetter høsten 2019.

SkoleRIFen er for elever i 1.- 4.klassetrinn og starter torsdag 29.august. 

SkoleRIFen er gratis for elever som går på SFO, mens det koster kr 650,- per halvår for elever som ikke går på SFO.

Les mer om SkoleRIFen her. Her kan du også melde på eleven.


0 Kommentar

Ringsaker vs Faaberg 0-0.

Postet av Ringsaker IF den 15. Aug 2019

Sterkt poeng mot Faaberg! 💛💙

Kampen ender 0-0 mot Faaberg. Vi er veldig fornøyd med poenget, men dessverre ble det et dyrkjøpt poeng. 

Tor Torgersen på legevakta. Vi frykter det verste når det gjelder leggen, men håper på det beste ❤️0 Kommentar

Ny seriekamp for A-laget i dag kl.19.30.

Postet av Ringsaker IF den 15. Aug 2019

I dag kommer topplaget Faaberg på besøk til Gaupen Berabeu. Vårkampen endte uavgjort 2-2 der Ringsaker ledet inntil det stod igjen 1 minutt av ordinær spilletid. 

Kampen om poengene starter kl 19.30. Heia Ringsaker 💛💙💛


0 Kommentar

Engerdal vs Ringsaker 2-2

Postet av Ringsaker IF den 12. Aug 2019


Ut på tur aldri sur da RIF-gutta og supportergjengen kjørte buss til Heggeriset stadion for å spille mot Engerdal i høstsesongens første seriekamp.

Gutta møtte opp sultne på 3 poeng, men måtte dessverre si seg fornøyd med 1 da de satte seg i bussen på veg hjem. Det ble en solid prestasjon av et godt lagspill i åpningen av høstsesongen. Et feilaktig rødt kort til Torbjørn i 90 minutt ved at ballen skulle hentes ut av mål ved utlingnelse til RIF. 

 Våre 4 supportere på tribunen overdøvde 112 Supportere fra Engerdalen med bjeller og godt liv! Ingen tvil om hvem som hørtes best! Tusen takk for en enorm støtte! 💪💛💙

 0-1 Straffe - Erik S (55 min)
1-1 (60 min)
2-1 (82 min)
 2-2 - Os (89 min)

 Gult og blått tæl krampa tæk øss💛💙


Bilde og tekst fra guttas facebookside.


0 Kommentar

La humla suse.

Postet av Ringsaker IF den 8. Aug 2019

Ressursgruppa er godt igang med både miljøtiltak og strigling av idrettsanlegget etter sommerferien. Mens gresset rundt kunstgressbanen ble klippet, fikk skråningen bestå urørt slik at humla kunne suse videre på sin ferd fra blomst til blomst.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline