Follebu vs Ringsaker 3-2 (2-0)

Postet av Ringsaker IF den 28. Sep 2019

Det ble tap mot Follebu fredag kveld og trøsten må være at Ringsaker vant andre omgangen 2-1 💛💙💛

Målscorere for Ringsaker:

Preben Ingebretsen (75 min) og Kent Jørgen Johansen (80 min).


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra Hedmark Idrettskrets.

Postet av Ringsaker IF den 27. Sep 2019

Når foreldrenes ambisjon er større enn utøvernes, trår man over en grense som er sårbar. 

Fotballprofil Stig Inge Bjørnebye (49) sier han ser mange foreldre som jager etter suksess, på vegne av sine egne barn. - Jeg er fortsatt overbevist om at de fleste foreldrene og barna i norsk idrett er fornuftige, men det er veldig synlig hvem som ikke er det. De verdiene foreldre over tid overfører til barna vil være avgjørende om barna trives og kanskje til og med lykkes i idretten, sier den tidligere fotballproffen. mer om Bjørnebys meninger.

Les hele nyhetsbrevet her ......0 Kommentar

Endelig seier til Ringsaker 2 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 22. Sep 2019

Det ble målrikt på Gaupen Bernabeu i dag da Ringsaker 2 fikk besøk av Vind. Ringsaker 2 vant 5-1 og kunne endelig juble over å vinne en kamp igjen.

Målscorere: 

Øyvind Haugli × 2 (straffe)

Christer Krokengen 

Stian Larsen × 2

Gratulerer 💛💙💛

Fredag reiste A-laget til Ottestad til en ny viktig kamp om å berge 4.divisjonsspill i 2020. Dessverre ble det 3-2 tap for Ringsaker og laget ligger på en utsatt 8.plass på tabellen.

Målscorer:

Jonas Johnsen Lillehovde × 2


                                     💛💙💛💙💛💙💛0 Kommentar

Lunner vs Ringsaker J2004 2-1.

Postet av Ringsaker IF den 21. Sep 2019

Ny fredag, ny kamp!⚽ 

Det var en glad gjeng som møtte opp i Lunner. De var klare til kamp! Med seieren forrige fredag frisk i minne var det lett å tenke at denne kampen var lett å vinne.

Ringsaker tok kommandoen fra start og viste at de ville noe. Lunner forsvarte seg godt. Jentene fra Lunner spilte en tøff kan, til tider for tøff kamp. Dommeren dømte på enkelt episoder, men lot mye gå. I det 23 minutt var Hanne frempå og puttet 1-0 til Ringsaker. Dette sto seg til pause. Nå var det viktig å holde fokus. 

Dessverre var det Lunner som scora først i det 43. minutt. Ringsaker hadde flest sjanser, men ballen ville ikke i mål. I det 59. minutt tok Lunner ledelsen. Fortsatt var Ringsaker det laget som prøvde å spille fotball, mens Lunner ville spille rugby. Ringsaker ble preget av dette og fikk ikke til spillet sitt. Når dommeren blåste av kampen var det mange skuffa jenter.

I dag er det mange gode enkeltspiller prestasjoner og et forsvar som gjør en god kamp. Det som svikter noe er å fungere som ET lag. Nå er det ny mulighet mot Roterud hjemme på torsdag.

Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Tekst og bilde fra jentenes facebookside. 


0 Kommentar

Nyhetsbrev fra NFF Indre Østland.

Postet av Ringsaker IF den 18. Sep 2019

Vi inviterer til Fotballederkurs 1 på Idrettens hus på lørdag! Se info her.
Påmelding til tomhenning.hovi@fotball.no


Les hele nyhetsbrevet her


0 Kommentar

Håpet lever 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 15. Sep 2019

Kampen for tilværelsen i 4.div fortsetter etter 3-1 seieren over Gjøvik-Lyn 2 i dag.

Mål:

Andreas Os × 2

Kent Jørgen Johansen 


0 Kommentar

A-kamp søndag kl.15.00.

Postet av Ringsaker IF den 14. Sep 2019

Da tar Gjøvik-Lyn 2 turen over Mjøsa til Gaupen Bernabeu. Gjøvik-Lyn ligger nederst på tabellen med 3 poeng, men disse poengene erobret de forrige søndag i kampen mot Redalen. Så kanskje Gjøvik-Lyn er farligere enn tabellen viser. Redalen ligger på plassen bak Ringsaker. Kun et poeng fattigere, men en kamp mer spilt.

Så møt opp og hei fram våre gule og blå til seier på søndag 💛💙💛


0 Kommentar

Capsen er her 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF den 14. Sep 2019

Skigruppas leder støtter fotballgruppa og har kjøpt et eksemplar av den flotte capsen. Capsen selges i kiosken og koster kr 125,-. 0 Kommentar

Ringsaker J2004 vs Lunner.

Postet av Ringsaker IF den 13. Sep 2019

Fredag den 13. betyr ulykke hvis en er overtroisk. Men denne dagen var en lykkedag for jentene. I dag var det Lunner som tok turen til Gaupen Bernabeu. Dessverre hadde Lunner mange skadde spillere og kom med 10 spillere. Dermed ble det nier kamp. Spente jenter skulle hevne vårens uavgjort kamp. Ringsaker gikk hardt ut og allerede i det tredje minutt satt 1-0 ved Mimi. Ringsaker fortsatte presset og hadde utallige sjanser. I det 15. minutt satt 2-0 ved Hanne og rett etterpå i det 16. puttet Amalie 3-0. Jentene fortsatte det gode spillet og i det 25. var Hanne frempå igjen og satte 4-0. Nå slapp jentene seg ned og Lunner kom mer inn i kampen. De fikk lov til å spille sitt spill og i det 39. minutt kom reduseringen.  Nå var Lunner nærmere å score enn Ringsaker. Heldigvis kom pausa. I pausa ble det en liten peptalk og Erlend lovde at hvis de scora 10 mål så skulle han møte i dress siste kampen.

Dette hjalp tydeligvis for allerede i det 41. minutt puttet Hanna 5-1. Nå var det stort sett enveiskjøring. Hanna scora i det 63., 64. og 67. minutt, før Lunner reduserte i det 70.

I det 73. minutt var Thea frempå og scora 9-2. 4 minutter før slutt scora Johanna 10-2. Nå var det bare å cruise inn!

Om ei uke møter Ringsaker Lunner igjen, men da på bortebane.

Bilde og tekst fra jentenes facebookside 💛💙💛


0 Kommentar

Ringsaker vs HamKam2 0-6 (0-4)

Postet av Ringsaker IF den 9. Sep 2019

Det ble en tøff førsteomgang på Gaupen Bernabeu i kveld. HamKam2 viste sin styrke og kunne gå til pause med firemåls ledelse. 

Etter pausen var det to jevne lag som entret banen. Ringsaker spilte godt og hadde absolutt fortjent et par scoringer. Kampen endte derimot 0-6 til gjestene.

Ringsakers lag:

Ken Robin Olsen, Håvard Haugom. Sverre Elvsveen, Stian Larsen. Mikkel Amb, Amund Skaug Grasbakken, Erik Sigtbakken, Jonas Johnsen Lillehovde, Torbjørn Falch Rustand, Andreas Os, Kent Jørgen Johansen

Benyttede innbyttere: Preben Ingebretsen og Fredrik Nikolaisen

Gule kort: Amund Skaug Grasbakken


0 Kommentar

Ringsaker vs HamKam2 mandag kl.19.30.

Postet av Ringsaker IF den 8. Sep 2019

Vi prøver oss igjen i kampen for tilværelsen i 4.divisjon. Kampen mot Moelven er et tilbakelagt kapittel, nå er det HamKams rekruttlag som står på menyen! Gjestene er trygt plassert, så det er vi som har alt å vinne! Vi håper på støtte fra tribunen. Vi lover å gi alt for å skaffe oss 3 viktige poeng!


Kampstart er 19.30. Vælkømmin!


0 Kommentar

Seier til Ringsakerjentene.

Postet av Ringsaker IF den 7. Sep 2019

JAAAAADDDAAA!!!!

Ringsaker J2004 - Harestua /Grua J15-1 4-1 (2-1)⚽

Fredagskveld, 12 grader, flomlys på Gaupen Bernabeu var dagens rammer. Jentene var klare for kamp og de ville vise at Harestua/Grua kom til et fort.

Jentene gikk utpå banen og starta kampen veldig bra. Mange halvsjanser. I det 17. minutt glapp det litt bak og da grep Harestua/Grua anledningen og satte inn 0-1. Jentene begynte ikke å henge med hodene, men fortsatte sitt direkte spill. Etter 20 minutter tok Kristine et flott innkast som havnet hos Hanne. Hun grep anledningen og satte inn utligningen. Ringsaker var nå det klart beste laget. Gode dueller og pasningsspill. I det 27. minutt var Hanne frempå igjen. Keeper reddet og ga retur, der sto Julie og satte inn 2-1. Dette var stillingen til pause.

I andre omgang fortsatte Ringsaker i samme sporet. Jentene fra Harestua/Grua ble frustrerte over at de ikke fikk til noe. I det 52, minutt ga Hanna en flott assist som Amalie puttet i mål. Ringsaker hadde mange sjanser. Harestua/Grua ble stoppet i sine forsøk av et godt forsvar og en strålende keeper. Rett før slutt puttet Hanne inn 4-1, som ble sluttresultatet. 

Dette var årets kamp fra #fotballjentene. De spilte som et lag, et kollektivt som fungerte veldig godt sammen! Dagens spiller: Hele laget!

Nå ser vi frem mot en ny trenings uke med besøk fra FL Fart og ny hjemmekamp mot Lunner Fredag 13.september!⚽

Gult og Blått tel krampa tæk øss!💛💙

Bilde og tekst fra jentenes facebookside. 


0 Kommentar

Moelven vs Ringsaker 2-1 (0-0)

Postet av Ringsaker IF den 1. Sep 2019

Det viktige lokaloppgjøret mellom Moelven og Ringsaker endte med tap for våre gule og blå helter. Den første halvtimen var Ringsaker klart det beste laget, men flere klare målsjanser ga dessverre ikke uttelling. Etter hvert våknet Moelven og i løpet av fem minutter i begynnelsen av 2.omgang scoret de to mål.

10 minutter før slutt scoret Amund for Ringsaker og ny spenning i idrettsparken. Flere mål ble det ikke og  kampen endte 2-1 for hjemmelaget, som dermed gikk forbi Ringsaker på tabellen.


Ringsakers lag:

Ken Robin Olsen, Håvard Haugom, Sverre Elvseen, Stian Larsen, Mikkel Amb, Amund Skaug Grasbakken. Jonas Johnsen Lillehovde, Erik Sigtbakken, Torbjørn Falch Rustand, Andreas Os, Kent Jørgen Johansen

Benyttede innbyttere: Erik Grønvold Bjerke, Tor Arne Krogsrud, Christer Krokengen, Espen Haakensveen, Preben Ingebretsen


Foto: Frank Morgan Bakken, Ringsaker Blad


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline