Ringsaker J2004 - Søndre Land 2-4 (0-2)⚽️

Postet av Ringsaker IF den 24. Sep 2020

Sesongens siste hjemmekamp på Gaupen Bernabeu📍 ble spilt i går mot Søndre-Land.

Søndre-Land troner alene på toppen av tabellen med fire seire av fire kamper og trodde nok at det å komme til Gaupen Bernabeu ikke skulle by på noen problemer. Og Søndre Land tenkte nok at det kom til å bli et målkalas når de scora sitt første mål etter 6 minutt. 

Ringsaker responderte på dette med å gi litt mer tæl. De viste at det er ikke bare yppe seg på de gule og blå. 

Etter 30 minutt gikk gjestene opp i 2-0 og det var pause resultatet.

I pausen var Ringsakerjentene tydelig på at dette ikke var umulig å ta igjen. Og da andre omgang ble blåst i gang viste jentene at de ville noe. De presset gjestene og hadde flere sjanser. Dessverre gikk gjestene opp i 3-0 i det 50. minutt.

Ringsaker presset og presset og i 56 minutt fikk de endelig hull på byllen. Nå var gjestene litt ute å kjøre og de gjorde masse feil. Og i det 66 minutt satt 2-3. Dette trivdes ikke Søndre-Land med. Mye frustrasjon som gikk utover dommer og motstandere. Var tydelig at de ikke forventet å møte en slik motstander. Selv om Ringsaker var det beste laget i andre omgang var det gjestene som puttet det siste målet. Da dommeren blåste av kampen, 5 minutt på overtid, var sluttresultatet 2-4.

Denne kampen var sesongens beste og jentene responderte på det de fikk beskjed om. Nå er det viktig å ta med godfølelsen denne kampen ga til søndag.

Jentene blir også frustrert over dommeren  men denne frustrasjonen tar de ut i spill istedenfor å kjefte.

Denne kampen var markeringen av Erlend Arnestadsveen sin 150 kamp som trener.

Gult og Blått tel krampa tæk øss!💛💙


0 Kommentar

Koronavettkurs rulles ut til hele norsk idrett.

Postet av Ringsaker IF den 2. Sep 2020


Norges idrettsforbund har, i samarbeid med Norges Fotballforbund, laget et fellesidrettslig e-kurs om koronavett som nå tilbys 54 ulike særforbund.

 

Kurset omhandler hvilke retningslinjer for smittevern som gjelder i forbindelse med selve idrettsutøvelsen. Kurset tar for seg blant annet hvordan man skal oppføre seg på og utenfor banen for å ivareta smittevern på best mulig måte. Ønsket er å øke bevisstheten og ta et samfunnsansvar, og ikke minst at helsemyndighetene skal være trygge på at smittevern tas skikkelig på alvor i klubbene.

Målgruppen for e-kurset er alle utøvere over 13 år og alle foreldre og foresatte som selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangement i regi av idretten. Kurset er særlig rettet mot utøvelse av kontaktidrett, men vil være nyttig for utøvere i alle idretter.

Fotballen har vist vei
- Norges Fotballforbund lanserte i juli et koronavettkurs for sine medlemmer. På bakgrunn av suksessen med dette kurset har Norges idrettsforbund tatt initiativ til å utarbeide et lignende opplegg. Derfor er det nå laget et fellesidrettslig e-kurs på samme plattform som Norges Fotballforbund sitt. Det skal være trygt å sende barn og ungdommer ut i idrettsaktivitet, sier Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund.

Hun forteller at siden juli har over 80.000 medlemmer i fotballen tatt kurset.

- Kurset har vært en stor suksess. Derfor håper og tror vi at det fellesidrettslige e-kurset som nå rulles ut til alle særforbund og alle idrettslag vil bidra til samme suksess og god opplæring i smittevern til våre medlemmer, sier Kvalevåg, som understreker at personer som allerede har tatt kurset gjennom fotballen slipper å ta dette kurset på nytt.

Også for trenere, ledere og tillitsvalgte
Kurset har ikke trenere, ledere og tillitsvalgte som hovedmålgruppe, men det er flott om disse også gjennomfører kurset.

- Denne gruppen må være godt kjent med det enkelte særforbunds koronavettregler som vil favne videre enn hva dette kurset gjør. Det er opp til hvert enkelt særforbund å bestemme om dette kurset skal gjøres obligatorisk for sine medlemmer, og hvilke roller og funksjoner i medlemsmassen det skal være obligatorisk for, avslutter Kvalevåg.

Alle spillere må ha en personlig Min idrett-bruker for å kunne ta kurset.

Les mer om idrettens koronavettkurs

Koronavettkurset er utarbeidet i samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk Tipping. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline