Tour de Hedmarken 2019.

Postet av Ringsaker IF - Ski den 22. Des 2019

Tour de Hedmarken 2019 består av fire ulike og unike skirenn i en kompakt julecup. De som er med i alle rennene konkurrerer om fine sammenlagtpremier.

• 21.12 HA-sprinten - klassisk sprint, Gåsbu (Hamar skiklubb)
  • 22.12 Ottestadrennet – fristil fellesstart, Gåsbu (Ottestad IL ski)
  • 27.12 Gåsburennet - Klassisk normaldistanse, Gåsbu i  Hamar (Vang SLF)
  • 28.12 Budor fristil - fristil jaktstart (sammenlagt)/fellesstart (resten), Budor i Løten (N/L ski)

Ringsaker IF var representert lørdag og søndag, og under finner du resultatliste for begge dagene.

Resultater HA-sprinten

Resultater Ottestadrennet

Tour de Hedmarken er et samarbeidsprosjekt mellom Hamar skiklubb, Ottestad idrettslag, VangSkiløperforening og Nordbygda/Løten ski.

Fluorforbud vedtatt av FIS Council.

Postet av Ringsaker IF - Ski den 25. Nov 2019

FIS Council vedtok i dag (23. november) et totalt fluorforbud i alle grener fra sesongen 2020/21.

Dette etter et innspill til FIS Council fra Norges Skiforbund tidligere i høst. Dette gjelder ikke bare C8 kjedet fluor som EU vil forby produksjon av fra juli 2020, men også all annen fluor som f.eks. C6.

– Dagens vedtak er historisk. Her tar virkelig styret i FIS et ansvar og går foran. Det er et klart signal fra FIS om at vi ikke ønsker å bruke produkter som viser seg å være helsefarlige. Dagens vedtak vil også redusere kostnadene for skisporten vesentlig. Hensyn til miljøet er også en del av begrunnelsen, sier skipresident Erik Røste

Det er nå nedsatt en arbeidsgruppe som sammen med industrien, har fått i oppdrag å arbeide for å finne en testmetode som avdekker bruk av fluor. Erik Røste er en del av den arbeidsgruppen.

Se dagens vedtak i FIS Council på fisski.com

Ringnesløpet er avlyst.

Postet av Ringsaker IF - Ski den 25. Feb 2015

Etter nattens og dagens regn og mildvær har vi ikke noe annet valg enn å avlyse Ringnesløpet på lørdag. Møtet i kveld utgår.

Lysløyperenn 11.februar 2015

Postet av Ringsaker IF - Ski den 13. Feb 2015

Det var flotte forhold i Gaupen på onsdag med noen få kuldegrader og ivrige løpere. Det stilte 48 løpere til start. Ski-kafé arrangeres fortsatt på skolen og gir med vafler og saft/kaffe en hyggelig avslutning på rennet for små og store. Resultatlista ligger under fanen "Resultater lysløyperenn".

Lysløyperenn

Postet av Ringsaker IF - Ski den 13. Feb 2015

Det er flotte forhold under lysløyperennene i Gaupen. Nypreparerte løyper, fint vær og skikafé på skolen gir glade unger og fornøyde foreldre.