Ringnesløpet er avlyst.

Postet av Ringsaker IF - Ski den 19. Feb 2021

Skigruppa må dessverre avlyse årets Ringnesløp. Store partier i løypa har altfor lite snø og med mildværet som er meldt blir det uforsvarlig å arrangere turrenn i Gaupen.

Styret i skigruppa beklager!

Ringnesløpet 2021 arrangeres 27.februar i Gaupen.

Postet av Ringsaker IF - Ski den 3. Feb 2021

Ringnesløpet er ett av de flotteste turrennene som arrangeres i langrenn. Distansen er på 20 km og i år snor løypene seg i det vakre kulturlandskapet i Gaupen.

Det tradisjonelle rennet, som av ukjent grunn kalles løpet, gikk de første årene fra Gaupen til Stavsjø, og motsatt veg året etter. I senere tid har start og mål vært på samme sted.

Årets Ringnesløp arrangeres lørdag 27.februar kl.10.00, og i år er start og mål på idrettsplassen i Gaupen.

Meld deg på årets Ringnesløp ved å klikke her eller ved å besøke Hedmark Skikrets.

Skigruppa i Ringsaker IF ønsker deg velkommen til Ringnesløpet 27.februar 2021.

Tour de Hedmarken 2019.

Postet av Ringsaker IF - Ski den 22. Des 2019

Tour de Hedmarken 2019 består av fire ulike og unike skirenn i en kompakt julecup. De som er med i alle rennene konkurrerer om fine sammenlagtpremier.

• 21.12 HA-sprinten - klassisk sprint, Gåsbu (Hamar skiklubb)
  • 22.12 Ottestadrennet – fristil fellesstart, Gåsbu (Ottestad IL ski)
  • 27.12 Gåsburennet - Klassisk normaldistanse, Gåsbu i  Hamar (Vang SLF)
  • 28.12 Budor fristil - fristil jaktstart (sammenlagt)/fellesstart (resten), Budor i Løten (N/L ski)

Ringsaker IF var representert lørdag og søndag, og under finner du resultatliste for begge dagene.

Resultater HA-sprinten

Resultater Ottestadrennet

Tour de Hedmarken er et samarbeidsprosjekt mellom Hamar skiklubb, Ottestad idrettslag, VangSkiløperforening og Nordbygda/Løten ski.