Idrettshelga Innlandet 2017

Postet av Ringsaker IF den 19. Jun 2017

Forside idrettshelga.png

En nyvinning du bør reservere tid til allerede nå. Idretten kraftsamler og lager en skikkelig "happening" siste helga i oktober - altså 27. til 29. oktober 2017!

Med kraftsamling menes at mange idretter allerede har bestemt å legge sine egne årvisse arrangement inn i eller inntil Idrettshelga Innlandet 2017, som fotballen, håndballen, ski, svømming, ake/bob/skeleton og olympiatoppen. Og flere kan det bli!

Idrettskretsene i Oppland og Hedmark - sammen med de respektive fylkeskommuner, Sparebank1 Gudbrandsdal og Norsk Tipping - samarbeider om å skape et årsvisst arrangement som skal alternere mellom vår fylker annet hvert år. I 2017 er det altså Lillehammer som er stedet - med base på Scandic Lillehammer Hotel og nærliggende fasiliteter.

Idrettshelga Innlandet 2017 - det som er felles program for alle - har hovedprogram lørdag formiddag kl 09:00-12:30. Spennende, engasjerende og givende forelesere skal gi deg en opplevelse å ta med videre i din idrettshverdag. Marco Elsafadi, Ole Petter Nyhaug, Karina Andersen Aas, Helge Gudmundsen og Tom Tvedt kommer - KOMMER DU?

Hver idrett - altså NFF Indre Østland, NHF Region Innlandet, skikretsene i Oppland og Hedmark, Hedmark Svømmekrets, Norges Ake-, Bob- og Skeletonforbund og Olympiatoppen så langt - har sine egne program ved siden av Idrettshelga Innlandet. Så fort disse er klare så sendes disse ut til målgruppen!

Idrettskretsene har også mange spennende tiltak ved siden av hovedprogrammet. Samling for daglig ledere og sine respektive styreledere, kurs for tilrettelagt aktivitet (paraidrett), paraidrett på is (praktisk øvelse), ung leder kurs og ikke minst det utrolig lærerike seminaret: Hvordan bli best i barne- og ungdomsidrett? Ikke best, men flest mulig lengst mulig!

Vil du melde deg på allerede nå kan du trykke HER.

Og følg gjerne med på FACEBOOK




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.