Gratulerer Ringsaker/Nes J2004.

Postet av Ringsaker IF den 28. Sep 2017

Så var kvelden kommet. To lag som hadde kun seier som mål møtte opp i flomlyset på Gaupen stadion. Spenningen var å ta og føle på. Et femtitalls tilskuere hadde møtt og var klare til å heie jentene frem. Ringsaker/Nes hadde overtaket i første omgang. Flere skudd over og i stanga. Vallset/Åsbygda hadde også sjanser, men forsvaret hadde kontroll. I det 34. minutt glapp det i forsvaret og denne sjansen lot ikke gjestene gå fra seg, og dermed sto det 1-0 til gjestene ved pause.
I pausen fikk jentene beskjed om å spille som et lag og jobbe videre. Denne beskjeden tok jentene innover seg. Andre omgang startet som første med et press fra Ringsaker/Nes. I det 44. minutt dro jentene frem et prakt angrep som ble avsluttet med et kjempe mål. Dermed sto det 1-1.
Jentene fortsatte presset. I det 54. minutt glapp det bakover for gjestene og dermed sto det 2-1. Dette så ut til å gjøre gjestene litt forvirret og Ringsaker/Nes grep sjansen og puttet 3-1 ett minutt senere. Nå var det femten minutter igjen av kampen. Vi fikk se et Vallset/Åsbygda som satte fler i angrep og tok litt over kampen. Ringsaker/Nes kjempet og kjempet, og greide å stenge bakover.
I det dommeren blåste av kampen slapp jubelen løs både på banen og tribunen. Ringsaker/Nes er seriemester i andre divisjon!!! A-laget til Ringsaker sto æresvakt for jentene og støtteapparatet på vei inn i garderoben. Vi takker for all støtte!

Bilde og tekst fra jentenes facebookside.