Både seier og seriemestere siste dag før ferien.

Postet av Ringsaker IF den 23. Jun 2018

Alle visste hva forventningene til dagens kamp var. Mange av jentene var nervøse før avspark. Ved avspark begynte det å blåse og Ringsaker spilte i motvind. Det ble en nervøs start på kampen der Ringsaker spilte en og en, og ikke som et lag. I det 21. minutt var Hanna frempå og satte 1-0. Ridabu svarte nesten direkte og satte inn 1-1 i det 23. minutt. Ridabu tok over kampen og utnyttet medvinden. I det 25. minutt satte de inn 1-2. Ringsaker hadde en del sjanser, men ofte ble det offside. Ridabu fortsatte presset og i det 31. minutt satt 1-3. Dette ble også pauseresultatet. I pausen ble jentene gjort oppmerksom på hva som måtte gjøres. Og i medvinden responderte de. De spilte mer som et lag og viste mer hva de kunne. I det 41. minutt satte Hanna inn 2-3.  Hanna hadde flere sjanser og i en duell med keeper gikk hun i bakken og skadet seg. Storscoreren var nå ute resten av kampen. Heldigvis har Ringsaker flere som kan putte og i det 50. minutt satte Hanne inn 3-3. Ridabu hadde sine sjanser, men de fikk ikke ballen i nettet.  Hanne var på hogget nå og holdt seg unna offside. Så i det 54. minutt satt 4-3. Nå var det bare å holde tett bakover. En forsvarstreer som også i dag viste hva de duger til holdt nullen.
Da dommeren blåste av kampen kunne jentene slippe jubelen løs. Avdelingsmestre andre divisjon våren 2018 var et faktum.
Til slutt må det skrytes av dommertrioen som gjorde en veldig bra jobb!