Jømna/Heradsbygd vs Ringsaker 0-5 (0-3)

Postet av Ringsaker IF den 3. Sep 2018

Vi gjestet bunnlaget Jømna/Heradsbygd for å skaffe oss høstens andre seier. Det startet med 4 målsjanser på 5 minutter. To til hvert av lagene, men ingen gav tellende resultat. Vi kan takke Magnus Opdahl Sørensen for at deres sjanser ikke gav tellende resultat, og de kan takke bløtt krutt hos våre frontmenn for at våre sjanser ikke gav tellende resultat.

Vi scorer etterhvert det viktige ledermålet signert Erik Grønvold. Etter at Kent Jørgen har blåst ballen i stanga, lander ballen hos vår lille magiker som banker ballen i nettet. 0-2 målet er signert Kent Jørgen, som får en pasning fra Erik G, og pirker ballen såvidt over streken. Deretter slår Erik Sigtbakken et nydelig frispark som blir avsluttet med en like flott heading av Mikkel Amb. 0-3 til pause, og vi har fungert kun på halv maskin!

Andre omgang blir relativt lik den første, eneste forskjellen er vel at det lille motstanderen hadde å by på idag kom i første omgang. Erik Sigtbakken scorer 0-4 tidlig i omgangen etter målgivende fra Anders Kjelsrud, før det blir maange feilpasninger og mer eller mindre heldige skuddforsøk. Vi gjør 4 bytter midtveis i omgangen. Andreas Dårstad kommer inn for Kent Jørgen, Iver Lierhagen kommer inn for Anders Kjelsrud, Christer Krokengen kommer inn for Erik Sigtbakken og Michal Kobierski kommer inn til sin a-lagsdebut når han erstatter Miloš. Morsomt med enda en debutant fra yngres avdeling!

0-5 og kampens siste scoring er det Christer Krokengen som besørger. Knallhardt skudd som keeper ikke rekker å få opp hanskene på. Målgivende Erik Grønvold.

Vi skaper sjanser, scorer 5 mål og vinner fortjent. Men, vi har fremdeles noen gir å gå på.