Elverum vs Ringsaker J2004 1-5 (1-2).

Postet av Ringsaker IF den 20. Sep 2018

I kveld var det fare for å blåse bort. Kald og sterk vind på stadion. På tribunen dominerte Ringsaker sterkt. Da dommeren blåste i gang kampen var jentene skikkelig på. De var aggressive og ville vise hvem som var best. Ringsaker fikk raskt en corner og her gjorde de det de hadde lært. Kristine var der og headet inn 0-1 I det 3. minutt. Men så skjedde det igjen. Jentene senket skuldrene og slappet av. Det gikk ikke mer enn fire minutter og da satt 1-1. Resten av omgangen var det stillingskrig, men i det 26. minutt satte Johanna inn 1-2. Dette holdt ut omgangen.

I andre omgang var ringsakerjentene mer på hugget. Mange sjanser og gode innlegg. Et slikt spill gir jo resultater og i 41. minutt var Johanna der igjen og puttet 1-3. Ringsaker fortsatte spiller sitt og i det 60. minutt puttet Hanne 1-4. 3 minutter senere var Amalie frempå og satte inn 1-5. Dette holdt kampen ut.

I andre omgang viste Ringsaker et meget godt spill. Mye skudd og innlegg. Alle spillerne var på og de som sto på sidelinja var ivrige til å spille. Nå må jentene ta med følelsen til kampen på søndag.