Kom mai du skjønne milde....

Postet av Ringsaker IF den 4. Mai 2019

På Gaupen Bernabeu varmet verken maiværet eller fotballguttas prestasjoner mot Engerdal SK i går kveld. Det begynte så bra med fint spill og scoring av Stian Larsen etter bare 9 minutter, men så fikk gjestene et par enkle mål og kunne fornøyde gå til pause med ett måls ledelse.

Maiværet og fotballprestasjonene forble uendret  i 2.omgang. Gutta fra Engerdal var nok mer varmblodige enn "gutta fra krysset", de brettet opp skjorte-ermene og scoret et par mål til. 10 minutter før slutt satte RIFs  Sverre Evensen inn et velplassert skudd i nettmaskene og vi øynet håp om innhenting. Slik ble det dessverre ikke. I sluttminuttet scoret Engerdal sitt femte mål for kvelden og kunne smile hele bussturen tilbake til Østerdalen.

Kampen endte med 2-5 tap for våre gule og blå gutter.

Vi håper "Kom mai du skjønne .." kommer tilbake med godværet til Gaupen Bernabeu, og da er vi sikre på at neste kamp vil varme alle RIF-patrioter 💛💙💛💙💛

Ringsaker IF – Engerdal SK 2–5 (1–2)

Mål: 1–0 Stian Larsen (9 min), 1–1 (13 min) 1–2 (24 min) 1–3 (50 min) 1–4 (77 min) 2–4 Sverre Elvsveen (83 min) 2–5 (89 min)

Gule kort: Preben Ingebretsen

RIF: Magnis Opdahl Sørensen, Håvard Haugom, Sverre Elvsveen, Espen Haakensveen, Kent Jørgen Johansen, Amund Skaug Grasbakken, Stian Larsen, Erik Sigtbakken, Christer Krokengen, Andreas Os, Preben Ingebretsen

Benyttede innbyttere: Torbjørn Falch Rustand, Tor Arne Krogsrud