Postet av Ringsaker IF den 9. Jun 2019

JAAADDDAAA!!!!

I dag var det opp grytidlig for jentene da turen skulle gå til Bagn. Mange trøtte typer satte seg på bussen. Det var en stille busstur innover.

Vel fremme i Bagn 90 min før kampstart kom både humøret til jentene og sola.

Bagn er serieleder og tenkte nok at Ringsaker skulle være en grei motstander, men en skal ikke undervurdere disse jentene.

Ringsaker gikk rett i strupen på Bagn. Godt spill og mange sjanser resulterte i at Hanna puttet etter 12 min. Nå var jentene i siget og i det 15. minutt scoret Marthe på et flott langskudd. Etter dette bølget kampen frem og tilbake. Dagens keeper Emilie hadde flere gode involveringer. Omgangen ebbet ut med 2-0 til Ringsaker.

Andre omgang var jevnere men Mimi satte 3-0 Etter 52 minutter. Bagn presset mer nå og i det 54. min kom reduseringen.

Nå bølget spillet mer frem og tilbake. I det 67 minutt fikk Ringsaker frispark rett utenfor straffefeltet. Frisparket satte Amalie rett i mål.

Ringsaker fortsatte sitt gode spill, men Bagn greide å redusere i det 77 minutt.

De siste minuttene ble en transportetappe og da dagens gode dommer blåste av kampen kunne jentene slippe jubelen løs.

Det blir en humørfylt tur hjem og vi gleder oss allerede til mandag når Vind kommer til Gaupen Bernabeu.