Ringsaker J2004 vs Lunner.

Postet av Ringsaker IF den 13. Sep 2019

Fredag den 13. betyr ulykke hvis en er overtroisk. Men denne dagen var en lykkedag for jentene. I dag var det Lunner som tok turen til Gaupen Bernabeu. Dessverre hadde Lunner mange skadde spillere og kom med 10 spillere. Dermed ble det nier kamp. Spente jenter skulle hevne vårens uavgjort kamp. Ringsaker gikk hardt ut og allerede i det tredje minutt satt 1-0 ved Mimi. Ringsaker fortsatte presset og hadde utallige sjanser. I det 15. minutt satt 2-0 ved Hanne og rett etterpå i det 16. puttet Amalie 3-0. Jentene fortsatte det gode spillet og i det 25. var Hanne frempå igjen og satte 4-0. Nå slapp jentene seg ned og Lunner kom mer inn i kampen. De fikk lov til å spille sitt spill og i det 39. minutt kom reduseringen.  Nå var Lunner nærmere å score enn Ringsaker. Heldigvis kom pausa. I pausa ble det en liten peptalk og Erlend lovde at hvis de scora 10 mål så skulle han møte i dress siste kampen.

Dette hjalp tydeligvis for allerede i det 41. minutt puttet Hanna 5-1. Nå var det stort sett enveiskjøring. Hanna scora i det 63., 64. og 67. minutt, før Lunner reduserte i det 70.

I det 73. minutt var Thea frempå og scora 9-2. 4 minutter før slutt scora Johanna 10-2. Nå var det bare å cruise inn!

Om ei uke møter Ringsaker Lunner igjen, men da på bortebane.