Lunner vs Ringsaker J2004 2-1.

Postet av Ringsaker IF den 21. Sep 2019

Ny fredag, ny kamp!⚽

Det var en glad gjeng som møtte opp i Lunner. De var klare til kamp! Med seieren forrige fredag frisk i minne var det lett å tenke at denne kampen var lett å vinne.

Ringsaker tok kommandoen fra start og viste at de ville noe. Lunner forsvarte seg godt. Jentene fra Lunner spilte en tøff kan, til tider for tøff kamp. Dommeren dømte på enkelt episoder, men lot mye gå. I det 23 minutt var Hanne frempå og puttet 1-0 til Ringsaker. Dette sto seg til pause. Nå var det viktig å holde fokus.

Dessverre var det Lunner som scora først i det 43. minutt. Ringsaker hadde flest sjanser, men ballen ville ikke i mål. I det 59. minutt tok Lunner ledelsen. Fortsatt var Ringsaker det laget som prøvde å spille fotball, mens Lunner ville spille rugby. Ringsaker ble preget av dette og fikk ikke til spillet sitt. Når dommeren blåste av kampen var det mange skuffa jenter.

I dag er det mange gode enkeltspiller prestasjoner og et forsvar som gjør en god kamp. Det som svikter noe er å fungere som ET lag. Nå er det ny mulighet mot Roterud hjemme på torsdag.