Nybygda vs Ringsaker/Nes 2 - 3

Postet av Ringsaker IF den 4. Aug 2015

Det ble en ny seier på gutta i dag. Det skjedde i Nybygda i en kamp som vel ble slik vi trodde på forhånd: Lite fint spill, mange dueller og en tøff kamp hvor fysikk utfordret teknikk i monn!
Selv om Nybygda tok ledelsen etter 19 minutter, løftet gutta seg og lagmoralen sto frem igjen. Vi vant fortjent 3.2, med flere spolerte sjanser. 1-1 og 2-2 kom ved Kenneth Gronoz Grønvold, mens seiersmålet ble scoret av jetlag Snuggerud.
Vi hadde flere unggutter i aksjon i dag, selv om enda flere burde vært med. Det er verdt å merke seg debuten i seniorkamp for 15 år gamle Magnus Opdahl Sørensen. En debut som det står respekt av. Han fremstod som en av de bedre på banen! Også juniorene Øyvind Haugli og Stian Tangen spilte en god kamp. Hyggelig var det også at Henrik Embretsson spilte andre omgang på en bra måte etter vel to år pause fra fotballen.