Ringsaker/Nes vs HamKam1999 2 - 1

Postet av Ringsaker IF den 21. Sep 2015

Vegar skriver om søndagens hjemmekamp mot HamKam1999

Førsteomgang kan oppsummeres med et ord for nøytrale; Kjedelig!
Ham Kam ligger utrolig lavt, og nekter oss rom på sin halvdel, når vi sliter med balltempo så skaper vi svært lite. Vi har vel en flott kontring somAnders får avsluttet på, men dessverre for oss var keeperen til Ham Kam med på notene. Ham Kam på sin side er på en farlig visitt i vår 16-meter, men heldigvis så sklir ballen av foten for deres angriper.

I pausen prøver vi å justere i forhold til å tvinge Ham Kam til å sideforskyve i mye større grad enn de måtte i første omgang, og at vi selv skulle flytte ballen med færre touch på hver enkelt. Dette lykkes vi delvis med, og vi får etterhvert hull på Ham Kam-veggen. Det blir slått opp på markert ving, lagt tilbake og tredd igjennom på Fredrik som sammen med resten av angrepslinja hadde vanskelige arbeidsforhold de første 50 minuttene. Fredrik passerer deres siste forsvarer, og setter ballen inn fra nærmest død vinkel. 1-0, og det er fortjent! Vi har ballen mye, men har slitt med å bryte igjennom. Dette forandrer seg så fort vi får det første målet. Da må Ham Kam fram å presse oss i mye større grad enn de har gjort til nå i kampen. Dette gjør at det er mer rom å boltre seg i for vår gode offensive frontlinje. 7 minutter etter 1-0, skal Anders sette inn 2-0. En nydelig avslutning, som undertegnede trodde gikk utenfor... Men, den hadde heldigvis lurt seg inn nede i venstre hjørne! Så skjer det som ikke skal skje, vi mister markering totalt på corner. Dette gjør at motspiller får tid til å ta ned ball, sikte og score. 2-1, det er 20 minutter igjen på klokka og Ham Kam begynner å komme mer med i banespillet. Heldigvis for oss, så mister trener og spillere på Ham Kam hodet mot slutten av kampen, og må tåle 2 gule kort de siste 5 minuttene. Dette gjør at vi avslutter kampen med 11 mot 9. Vi rir av stormen med et forsvar som er bunnsolide kampen igjennom, med to unntak. En deilig seier, og vi må bare brette opp ermene for om ei uke står ubeseirede Eidskog for tur. En kamp vi har alt å vinne i! Det er slike kamper jeg digger!