Oppfordring fra idretten i Innlandet – nå må vi alle ta ansvar!

Postet av Ringsaker IF den 25. Mar 2020

Det er i krevende tider for alle hvor vi virkelig får testet hvor sterkt egne verdier står. To av idrettens verdier er helse og lojalitet, og nå er det fellesskapets innsats i en samfunnsdugnad som gjelder. Det handler om lojalitet for hverandre og for storsamfunnet. Mange spør om man kan gjøre det ene eller det andre av idrettslig aktivitet. Vi oppfordrer til ikke å tøye grensene, men utvise samfunnsansvar og strengt forholde seg til de begrensninger som er gitt av våre myndigheter.

De aller fleste gjør det de kan for å leve opp til myndighetenes bestemmelser.Allikevel skjer det fortsatt mye av det som ikke skal skje: anlegg, friluftsområder i skog, utmark, løyper og stier har blitt et fristed for aktivitet i strid med smittevernlovgivningen. Anleggene er stengt etter kommunens instrukser, men like fullt er vi vitne til betydelig aktivitet fra egenorganisert grupper. Idrettslag fortviler etter å ha stengt ned all aktivitet og permittert ansatte. Dessverre viser det seg at allmenn informasjon til befolkningen og klare retningslinjer fra idretten ikke hjelper.

Så nå ber vi alle dere der ute om å følge retningslinjene fra myndighetene slik at idrettslagene ikke skal lide for dette fremover.

Idretten i Innlandet står samlet om dette oppropet og oppfordringen til dere alle der ute. Nå håper vi virkelig at alle gjør det som er forventet, så vi etter hvert kan starte opp igjen for å skape:
Idrettsglede for alle!


På vegne av idretten i Innlandet:

Janicke Gonstad, daglig leder NFF Indre Østland
Ivar M Karlstad, daglig leder, NHF region Innlandet
Jan Olav Andersen, adm. sjef Hedmark Skikrets
Ellie Lein, adm. sjef, Oppland Skikrets
Marianne Berg, daglig leder, Innlandet bedriftsidrettskrets
Ruben Kristiansen, daglig leder, Innlandet bandyregion
Dag Kåshagen, daglig leder, Innlandet friidrettskrets
Jostein Buraas, avdelingsleder, Olympiatoppen region Innlandet
Tina Thorsen, organisasjonssjef, Innlandet idrettskretsKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.